dah lama tak pegi Midvalley.....



memang dah lama sangat.. last pegi masa taon lepas... tak ngat bulan bape, tapi memang lama tak jejak ke sana... huhuuh..... Mr. K kalau nak bawak we all jalan-jalan cari pasal kat soping kompleks, die memang bawak ke sini jer... tapi kalau pegi midv, paling menyampah nak carik parking! parking adalah banyak, tapi kereta lagi lagi banyak! camno tu??


tujuan utama ke sana nak beli barang hantaran makteh hadif sbenarnya... best skit pegi sana, coz banyak choice kan? at 1st, Mr. K ajak pegi Sogo.. tapi memikirkan mestilah mampat padat Sogo time sale camni, rasa malas pulak nak bersesak!! so, Jusco MidV pon jadilah.... leh tambah points. ahaks!


time ni dah tak larat nak berjalan. duduk merehatkan diri kat bahagian baju baby...


memang mudahkan kerja kalau budak ni duk diam-diam lam buggy... tapi hangin skit asal pegi soping kompleks jer, mesti die nak membuang! adehhh... tak selesa betui bab nak mencuci tu..


hadif nak bergambo dengan tom and jerry


pantang nampak kete duit ni kat mana-mana, harus dipaksa terjah! anak korang pon mesti camni jugakkan? kalau tak turutkan. mau berguling-guling kat tengah jalan! 

hasil shopingan, next entry ek....


8 comments:

eima said...

aku pun dah lama tak pegi MV ....

ummiaqeef said...

same la..aqeef pun same pantang nampak menan masuk duit ni.. tp ikut mood jugak, kadang x heran. kalau dia x heran tu mcm pelik gak. hahahaha..

deelira@deeliraz said...

aku baru g midvalley sabtu lepas k.. kl ada jodoh kita.. sure dah jumpa kan hehe..

baru smlm aku duk layan anak2 aku kat pasaraya dgn kete buh duit tu.. acad siap ngamuk2 lepas kete tu benti...suh buh duit lagi

hyazz said...

ank kya tu...jgn bg try jer...hik hik hik... kalu bagi try...sure ler tak leh balik tauuu...

♥siEha♥ said...

hai ibu hadif...lame x comment here...kdg2 smpt singgah baca je..

kite pon dah lame x p midvalley...

BIONIC WOMEN said...

kita kalau gi midvalley xtau nak terjah maner..hahaha..
suker gi 1utama...memang dah hafal sumer kedai..kuikui

BIONIC WOMEN said...

eh lupa nak komen...hadif semakin hencemmmm..geram nengok..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

kita dah lama tak pi, sebab hubby tak suka susah nak cari parking katanya...tapi kalo kita suka je