FREE Breakfast Mcdonald!


Assalamualaikum....

Salam pagi Jumaat semua....

nak share ngan korang pasal breakfast free ni.
rasanya ramai yang dah tau, huhuhu
tapi pada yang belum tau tu, meh nak share....

 Free 2 Big Breakfast with minimum RM5 purchase


kalau nak lebih detail, pi tengok FB Mcd sana!


kupon ni valid smpai 31 Mac 2011 ek! so, ape lagi, sila la print kupon kat FB Mc'd. suka ati la nak print bape banyak pong...takde orang nak marah.... hahahaha....

kalau korang malas nak like FB Mc'd bagai, meh saya share link kupon tu... klik je link bawah ni k!


 .
 selamat bersarapan dengan bigbreakfast di hujung minggu semua!!!!

Have a Great Weekend!
^_______^


 

6 comments:

eima said...

wahhh tgu kat umah la print

wa khairul onggon said...

Makasih.. makasih... suka! ;)

munna said...

teringin juga... tapi kat sini takde set tu.... sedih....huhuhu

ummiaqeef said...

baru mkn last weekend..best! tp x print kupon..pasni bole la dpt free..haha

Aleyn said...

Wah..akak baru tau lah...thanks for sharing....tak sabar nyer

Ps : Cam biasa, akak dah klik kat u nyer Nuff n HB, jom klik2 kay

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

o yeh...ada free ek, selalu sarapan nasi lemak je tak pernah makan mcd pagi2 harus terjah ni TQ untuk info