Jimmy Shanley Fail Nusyuz Kerana Anak



haiii laaa..... kite doakan lah yang terbaik buat mereka...


  • Pengacara Jimmy Shanley Norjahan Salleh menyifatkan tindakan dia memfailkan permohonan kembali taat dan nusyuz adalah disebabkan anak yang dikandung isterinya, Nursuhaila Eliani Suhaimy.
  • Jimmy dan Nursuhaila diijabkabulkan pada 1 Oktober 2010 di rumah keluarga perempuan di Sunway Rahman Putera, Sungai Buloh, dekat sini dengan hantaran sebanyak RM31, 186 yang diambil bersempena tarikh lahir Nursuhaila pada 31 Januari 1986.
  •  Terdahulu, Jimmy, 31, menghadiri prosiding sebutan permohonan kembali taat dan nusyuz yang difailkan terhadap Nursuhaila, 25, yang telah tinggal berasingan sejak 21 Oktober 2010.

so, kiranya dorang tinggal serumah dalam 20 hari je la kan???



12 comments:

ibuayahdamia said...

huhuhu..20 hari jer??hantaran bukan main mahaiii lagi...takkan sehidup sekatil 20 hari jer..

eima said...

BUNTING PELAMNIN....HEBAT....

mummysyafie said...

kesian la plak..macam2 spekulasi didgr..apa pun doakan yg terbaik utk rumahtangga diaorg

Intan said...

Adohai 2o hari je :(

Nape lah artis malaysia skrg nie dah mcm lagak artis hollywood lak...kawen cerai kawen cerai..dah lah hantaran berpuluhan ribu end up porak peranda...ada apa lah pada nilai duit hantaran tu ye...emmm...sedihnya.

Hopefully mereka berdamai dan kekal bahagia hingga ke hujung nyawa...

Em's Family said...

20 hari tapi bunting pelamin.. memang rezeki.. harap2 anak derang nanti jadi pengikat kasih

atie @ ejay said...

nape tekan link harian metro keluar heartbeat plk:)

Sidratul Muntaha said...

aku takmo komen byk..
cume nak ckp..
masjid klu dibina bukan atas sekufuan...
mmg jdi beginilah..
lagi satu,org sekarang kan mmg begitu..
antaran beso2 nak tunjuk...
klu boleh sume nak tunjuk...
niat berkahwin dah jdi lain..
aih...
apepun...
Hanya Allah yg Maha Berkehendak dan Maha Mengetahui.
aku pun taknak ler kes cerai berai gini.
elok2 blik sudahlah...
doakan biar depa ni berbaik semula.
klu bukan untuk anak,paling tidak pun untuk agama.

MaMa3H said...

huhu..kesian....betul...seoga jodoh mereka masih pjg

LyNn HaMzAh said...

nampak mcm lovely couple tapi ada masalah...huhuhu...

LiErOSe~QiEmi said...

gila dasat 20 hari je idup suami isteri.. menakotkan kadang2 bace cite pasal artis2 ni

ummi nia said...

jom join contest

http://umminia.blogspot.com/2011/03/contest-pertama-utk-belog-ummi.html

Shinnaz Ahmad Rasid said...

dah lah handsome, kena tinggal pulakkkk!! sian Abg Jimmmy ;p