J.PoPs baby donuts



sape penah makan J.Co Donuts?
ade yang cakap J.Co lagi sedap dan gebus dari BA.


ari tu kan saya jaga adik² masa mak ayah saya pegi umrah,
adik yang kecik teringin nak makan Big Apple...
tapi tak terpegi la pulak ke Alamanda nak pi beli,
hubby kebetulan ade kerja kat Balakong, so die singgah la ke Jusco.
kat Jusco ade J.Co je.. BA takde.. so, ape² yang ade je la die rembat...
.
hubby beli baby donuts ni... macam² perisa ada..
saiz kecik jerk.. sekali ngap dah abis....
tak puas betui nak rasa nikmat donut ni... huhuuh....

next time kena try yang beso pulak.. baru puas makan!!!


p/s : hati tetap setia dengan BA!!

11 comments:

Me_Lina said...

JCo mmg sedap... rasanya lg sedap kot dr BA... ehhehehehe selalu gak beli sbb dekat ngn umah... ada satu tu mcm guna tepung ubi ke apa... donut dia liat2... lg sedap...

.:mama dhia:. said...

nampak so yummy..tp kalo BA pun ade gak donut kecik2 kan..donashi...cantik n so colourfull lg..

BIONIC WOMEN said...

me setakat ni suka j-co ni...best..
tapi jarang sekali beli, sebab hubby x suka menda manis gini.. nak makan sorang jer..x masyukkkk

MrS. F!zA said...

kalo brand jnis klon ni mesti logo lebih kurg je.. baby donuts manja nama..haha

Aleyn said...

Akak suka dunkin...hehehe sebenornyer yg lain tak pernah merasa lagi...tu yg tak tau kick nyer canner...heheh

Ps : Cam biasa, akak dah klik u nyer Nuff n HB, jom klik2 kay

munna said...

terliur melihatnya... munna mmg suka yg kecik je... baru best ngap...

♥siEha♥ said...

YG NIE XPENAH TRY LG...

nieda said...

huh...sedapnyer

yatt said...

yg ni best! mcm2 flavor tak muak sangat nak abeskan yg besar tu... saya suka J.Co lagi dari Big Apple.. tp tu la tekak masing2 kan...:-)

Farra Dhelina said...

mmm meleleh air liur tgk!

Hime said...

Suke j.co jugak..gebusss gitew..pstu minuman die ade jus choc alpukat..siap ade fresh cream kt atas..heee