Makan² at Restoran Cempaka Rimba

 
kalau orang dok area Bangi, Putrajaya, Kajang, mesti familiar.. restoran ni dalam PKNS Bangi tu.. dulu² masa dok putrajaya, rajin la mai sini soping kat billion... huhuhu... but now, bile dah pindah Nilai, layan Giant je la.. nasib la tesco dah bukak! so, byk choice skit..  ^___^

orang dalam ni memang sentiasa meramai.. of kos la kan sebab makanan die memang sedap.


 our lunch!

 makteh menikmati watermelon jus!

 saya yang dapat menikmati makanan dengan tenang... setenang-tenangnya.... sebab




















































sebab ari tu hubby yang layan hadif makan... huhuhu... sorga.....
 bukan selalu kan bang???



10 comments:

Ena said...

tom yam ke tu? adeihh!!
nasib baik baru pas makan.. :D

Shinnaz Ahmad Rasid said...

pernah makan kat sini! sedapp!! tomyam panas2? hujan ni...bestnyaa!

eima said...

tak penah pegi tp tau tmpt tuh ...
bila selera aku nk ade nih ...
perut asek la berbunyi tp mulut tak lalu mkn .. bila perut dah bunyi2 tekak mula la nk meloya....heeee

MRS. K said...

Ena ~ tomyam le tu

MRS. K said...

Shinnaz Ahmad Rasid ~ sedap kan makan kat sini.. alahai.. lapar pulak

eima ~ sian ke mu

Nad @ MamaZakwan said...

tak penah makan situ walaupun selalu banget gi pkns bangi!

kami pulak setiap kali makan kt mana2 yg layan zakwan mmg papanye aje..hehheehhe...nikmat, nikmat :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah ada edisi JJCM kat sini, kita pun kalo makan kat luar balqis emmang suka papanya yang suapkan, balqis siap cakap "mama tak boleh, sebab mama lapar"...ha...ha...baik punyer baking powder tu yang mama nya tak mau kurus2..

Farra Dhelina said...

haha mmg tenang kan..kita ibu2 ni mcm gitu lah..

isabelle said...

hahaha...betul tu. kalo suami x tlg layan anak mkn, rasa nak tercekik kita mkn. dah la x puas.hehehe

MRS. K said...

Nad @ MamaZakwan
♥ Anje a.k.a Mama_Balqis
~ wahh.. bertuah korang ek.. dapat makan dengan aman.. huhu