Nak tunjuk pon malu...

jumlah earning Heartbeat setakat ini!

 RM8.40 jek!

takpe, chaiyokkkk!!! pelan-pelan kayuh.
sikit-sikit lama-lama berbukit-bukit! *konon*

Heartbeat korang banyak ke wei???

sape² yang belom register HB, boleh la kalau nak try!
sape nak kasi duit free kan? klik jer banner kat bawah ni...

korang² yang tolong klik my Hb, tenkiu very much!
dah klik tu, mai habaq kat cheq, nanti cheq klik balik hokey!
maceh....


17 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tolong klik2 lagik, tak pe pelan2 kayut nanti jadik banyak la tu K kena rajin promote kat blog baru masyuk...HB***

MRS. K said...

ANJE ~ thanx yang..

.:mama dhia:. said...

orang baru Rm2.48 sen..lg sedih..huhuhu..

..nOj.. said...

saya saya. saya blum register. tak tahu kejadah ape heartbeat ni. hehe jap nak klik kan

cikmOt said...

aku dah lama kick hb aku...
tak kose nak suh orang klik...hahaha

syariza09 said...

x joint lg..pasni kot, harap2 ada kerajinan d ctu

Cik Kamoo said...

wah menarik nei....tp CK tak join pun HB lagi

ZiE FAUZi said...

ok jgk tuh.. zie nyer 4 hinggit ja.. :(

mama balqis said...

sy tolong klik HB ye..

LyNn HaMzAh said...

lynn tak joint lagi HB nie...

kayyana said...

tulah.. yana punye income pun tak lebat mcm anje.. ish jeles tgk anje tau.. leh cash out dah.. hehe..usaha tangga kejayaan mrs k.. yana tolong klik tambahkan 4 sen ek

Mama Zharfan said...

me dh click
nak kena promote+convince org utk register :)

Ena said...

k la tu.. ena lgsung tak de.. hehe

ShimaSalleh said...

lebih kurang kita je kak eheh 2.80.. Takpe kak mannn mannn

Jue aka ibu FarisYah said...

klik hb jugak..kita pun sama...tengah duk kayuh2 sikit nie...

munna said...

ni dah kira banyak pada munna... earning kita lagi ciput

Farra Dhelina said...

kt pya? booooooleh lah heeeee