Positif ke Negatif?



korang ingat lagi tak entry pasal buang air keluar darah tu???
 thanx yer kawan² yang komen dan cite pengalaman masing².
rupe-rupenye ade jugak yang penah jadi camtu ek?

 si bunga pon jadik benda yang sama... tahniah ye cik nge bakal dapat baby baru!!


 Roxy pulak taktau la camne hasilnye skang? katanya dah lama tak peod! positif ke wei???


 ummie pon penah terjadi camtu.. keluar darah tu tanda² nak melekat kat rahim katanya....

Wallahualam.


so, minggu lepas saya dah test!!
beli pregnancy test yang paling murah kat watson... motif : tak konfiden + orang blanje! hakhak...

so, korang agak ape result die???


 

16 comments:

Ena said...

+ve


Kalo betul.. Tahniah.. :D

@e_da said...

suspen plak nak tau.. hehehhe + kot

♥siEha♥ said...

positif ke???

munna said...

positif rasanya....tahniah klu batul...

ummiaqeef said...

aku -ve dan dah period pun,hehe..kena usaha lbh ni,ekekeke..

[-suziey-] said...

aiseyyyyyy suspen la..hope +ve :)

BIONIC WOMEN said...

Apakah benar??? +tive ker????

kalau ler betoiii, mem memang jeles..huhu

SyaNa said...

hoiitt ape ni
suspen gile wey nk tggu

Nad @ MamaZakwan said...

positif la tu..
kalu btul congrats..
terbangkan aura itu ke mari plz, plz, plz!

diana said...

awal2 lagi saya nak cakap tahniah..
heheh..
mengharap positif la ni..

Chekgu Azrine said...

berdoa supaya +ve...hehehe.. semoga mendapat rezeki ye...

~aSHa~ said...

positif

MrS. F!zA said...

jangan la kasi saspenda!!! :p

Wansteddy Tales said...

entry ni mode saspen hohoho... apa pun tahniah in advance ;)

deelira@deeliraz said...

insyaaLLAH.....
Cepat sket up entry...

umie said...

cecite..cecite...apa resultnya kay?