Sempoi tapi menjilat jari...



bila takde idea nak masak ape, makan nasi dengan kicap cap kipas udang pon sodappp!!

tapi jangan la jadi pemalas sangat kan.

ini la hasilnya bila jadi rajin sikit...sikit jer... huhuuhu..


 
ikan masak kicap...
 saya kalau masak kicap, mesti nak letak cili giling tu.. kasi pedas..
so, patut jadi ikan masak sambal kicap la kot! huhuuh...


ayam goreng hot & spicy cap ayamas. sedap ayam ni...


sawi + carrot masak sos tiram...


okey, dah! jom pi lunch semua!!! oopppsss... baru kui 11.. awai lagi? tapi apsal perut dah lapo nih? adooiii....


12 comments:

mama tisya said...

lpr gk ni..bfast kuih je...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

fav ni..ikan masak kicap!

Farra Dhelina said...

laparr jugakkk...

monalea said...

lapar jugak ni

Ena said...

ena pun ngah kelaparan ni.. uwaaaaaa..

firahadifa said...

tengok gamba nie .. angin pon dtg .. duh!

BIONIC WOMEN said...

hubby i giler kat masak kicap ni..hari2 masak kicap pun xper.
kalau buntu nak masak aper jangan ler tanya dia, mesti dia jawab masak kicap..hahaha..
kekadang hari ni suh wat ayam masak kicap, esok ikan masak kicap, pastu daging kicap, paling xder duit punyer time..telur masak kicap..hahahaha

Intan said...

Adohai terus lapar nie tau kay!

Actually kan bg intan yg simple tu lah yg sodap...series, mmg leh mkn lajuuuu je kalau lauk2 cam gini :D

umie said...

masak ri ni ker? hehhee...umie lagila..masak telur dadar jer..ahhah

syariza09 said...

mmg ler kalo letak cili giling lg ummpphh, baru terasa

eima said...

rajin nye K memasak semlm.....

aku tak de selera nk memasak ...heee bau org menumis pun cam nk terkeluar tekak ... sampai kakak ipar aku ngajuk ....hahahha

LiErOSe~QiEmi said...

aku tgk lauk ko k... aku raseee.. weiii tapaukan untuk aku.. sedapnyeeeeeeeeee maukkkkkk