Tertunai hasrat di hati....



eceli, dah 3 kali pegi tesco nilai sejak dibuka ahad lepas..
tapi setiap kali pergi, tak penah dapat makan claypot/hot plate..
manjang penuh jer orang kat foodcourt tu! T_____T

tapi petang semalam pas balik keje paksa juga hubby terjah.
Alhamdulillah, time tu orang tak ramai pon kat foodcourt!

so, tertunailah hasrat di hati yang terpendam seminggu lamanya...
dah lama tak makan claypot/hot plate.. bertahun dah rasanya...

Hot plate chicken mushroom noodle
RM 5.00
add egg RM0.80

 kat foodcourt... orang takde la ramai sangat
nak beli makan pon takyah beratur

playland tesco pon tak sempat terjah lagi...
tengok orang meramai jer.. malas nak bersesak!




9 comments:

umie said...

rabu hari tu pun umie g gak memang ramai org kat food court tu..

munna said...

semalam masuk tesco ampang... padat giler org kat food court.... pergi makan pizza hut je lah jawabnya

eima said...

aku langsung tak penah mkn...
pelik je aku tgk ...

LyNn HaMzAh said...

last week waktu ke nilai nak juga singgah tesco baru tu...tp mcm ramai org jer...maybe next time la kut...

Aleyn said...

saya pun sangat suka Sizzling Yee Mee.....kalau g tesco mesti terhenti kat stall claypot..beli sizzling ni..padahal niat nak makan benda lain...huhu

Ps : Cam biasa, saya dah klik u nyer Nuff n HB, jom klik2 kay

dilazfamily said...

nampak cam sedap.lapar nie lum makan lagi

Mama Zharfan said...

me rindu nak mkn claypot yee mee ni :)

me click HB!

ZiE FAUZi said...

tak berapa suka makan benda ni.. tak tahu kenapa...

Farra Dhelina said...

vavavava my fav!!