Satu line ke Dua line???


oohhh... ramai yang tak sabor nak tunggu result test tu ek.. huhuhu... sorry la korang... saje kasi suspen lebih.. huhuhu...






























































saya test minggu lepas... masa tu dah lewat period 2 minggu!

negtest
image googled


result die negatif lor! huhuhu...


nampaknya ucapan tahniah korang tu kena pospone la... huhuhu...

dan sekarang lepas 3 minggu lewat, Miss P pon menjelma pagi tadi... adehhh... takdop rezeki la... hairann betul la.. lambat betoi cik period kali ni.. 3 minggu lewat pulak tu!! ingatkan dah lekat! huhuuh... tapi takpe la, leh cuba lagi!! chaiiyokkk! 


15 comments:

Huda said...

cuba lg :) insyaallah ada nanti :)

ummiaqeef said...

xpe,usaha lagi ye..aku pun 2bln xdtg ingat ada harapan. rupenye datang jugak last week,haha..blm ada rezeki lg... :(

Intan said...

Takpe kay, kita sama2 cuba lagi dan lagi bagi!

Sedih kan bila tgk peknency test satu line...huu huu.

Shinnaz Ahmad Rasid said...

go..go..go go! ;)

:.nick.: said...

hoh takpe kay...jom kiter usaha...aku pom ngah usaha nih.....ahhaha

deelira@deeliraz said...

cube lagi kay..jgn putus asa.. :)

deelira@deeliraz said...

cube lagi ok =)

Nad @ MamaZakwan said...

go, go chaiyok!

[-suziey-] said...

huhu :( xpela..redha dgn ketentuan Allah..ade hikmah yg Dia sembunyikan tu..sbr ok..cuba lagi ;)

ct N honey said...

mmg berdebar2 kalau masih tak dtg P.. ni..apa2 pun cuba lagi,mungkin ada rezeki lepas ni...

p@kcikLie / mamadiana said...

rezeki nak tambah keluarga belum mai lg tu, takpa sabaq..insyaallah ada la nt tu..

@mamadiana

~aSHa~ said...

usaha tangga kejayaan...ehehehehe

Farra Dhelina said...

yeahhh cuba lagii.. kt pun dh 3mgu..adoiii...

.::Lynn::. said...

cuba lagi....

munna said...

takpelah mungkin rezeki belum ada lagi...usaha tangga kejayaan..