Sesejuk Saujana Mata Memandang....



 ini lah sebabnyer kenapa my hubby saya suke balik kampung....
kalau boleh, tiap² minggu pon nak balik... huhuhuhu


 segar jer bijik mata tengok pemandangan ni..

 air mengalir deras... nampak jek hijau, tapi tak dalam...

 kalau balik kampung, saya mandi sekali jerk sehari.. huhuuh.. sejuk wei... kat kampung pakai air paip but still dari air bukit sana... memang sejukkkkk!!!

ada chalet kalau nak menginap kat sini... RM50/nite



p/s : nanti saya update lagi pasal sungai/jeram/lata kat kampung saya ni eh...dekat jer ngan umah.. tak sampai 5 minit naik moto...


12 comments:

eima said...

kg ko bebetul kg la...
tu yg besh tu ...
nyamuk byk tak ??

etiey.com© said...

sanagt suka waterfall tapi lama sanagt dah tak perdi water fall! huhu

ibuayahdamia said...

wahhhh..memang sgt cantik ni..buat photoshoot pun boley :)

.:mama dhia:. said...

wah..indahnyer kampung die..
kalo bawak dhia ni, gerenti ari2 mau mandi sungai tu...bestnyer..

Bionic women said...

eh, chalet tu samer jer patern ngan chalet kat kg kita..huhu..
cantik ler kay..sangat cantik..kalau kita ler setiap kali balik mesti berendam kat situ

[-suziey-] said...

ouh bestnyeeeee..ade chalet lg ek..camne nk booking tu? facilities lain camne? hehe me,hubby n aQeel pn suka tpt2 cenggini..

Nad @ MamaZakwan said...

kat mana ni ek?
kite tau bermese pool kat blkg seratas jek, hehehe

nnt bgtau ye, bulan 5 ni nk terjah taiping lagi, bleh singgah sini ;)

MRS. K said...

eima ~ standard ar kampong wei.. mmg la byk nyamuk.

MRS. K said...

[-suziey-] ~ kena call empunya chalet la.. takde ape facility pon, just tempat tido jer

MRS. K said...

Nad @ MamaZakwan ~ burmese tu kite penah pegi sekali jek.. ni kat batu kurau

Farra Dhelina said...

heavenn~

BabyIntan said...

Alaaa sioknya kalau sesekalai dpt jenjalan kat tpt mcm nie...tapi my hubby tak minat...huu huu :(