Gambar Wordless Wednesday untuk minggu ini ~



 so sweet kan gambar ni? Sazzy wif her twin doter...


 Aleeya dengan kembar gegirl nye...


 Ziana Zain dengan twin sama tapi tak serupa ~ 
sepasang nih!



 p/s : kalau dalam family takde history kembar, ade ke potential nak dapat twin? huhuhu... skang macam-macam ubat boleh amik kalau nak twin kan?


11 comments:

MrS. F!zA said...

nak nak! history ada ni..tp kebarangkalian nk dpt tu tkthulah..kalo dpt mmg stop trus pregnant dah..ekekekeke

eima said...

twin... aku tak de kekuatan ...huhu
family panjang ade twin .. family aku pun ade...tp anak tok kitorg ...

ko plan nk twin ke K ... good luck

wa khairul onggon said...

Wahhh... nak dpt kembar jugak ke? Tahniah.. Tahniah hehe :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ha ha K tering nak kembar ke, best gak biler tengok time deme dah besaq nanti kan, time kecik je mencabar nak membesaqkan

♥MiZz-siHa♥ said...

xde hstory...ade ubat ke nak dpt twins??xtau le..

eB ezrin said...

boley, eB pernah gaks dolo... tapi x der rezki nk jumper...

cousin eB amik suntikan... mmg shah twins... try la

dilazfamily said...

itu semua Ketentuan Allah. Berdoalah.Teringin gak nak kembar

mummy_ayu said...

dulu masa bujang2 memang etringin nak anak kembar..tapi bila dpt sorang, bayangkan kalu nak jaga dua org sekali....adventure gak kan..

hajarus said...

alahai bestnyerrrr... dl ms awal2 kawin family hjr & mertua sll kate kami ade potensi nak dpt baby kembar sbb hubby hjr kembar... tp smpi sekrng still lg menanti rezeki tu mai... xdpt twin pun sorang dl pun dah syukur sgt... huuu.... :(

etiey.com© said...

tingin sgt nak kembar .. seklai beranak dapat 2sekaligus... rezeki kan.

sekarang dah boleh suntik kan... utk dapatkan yg kembar

Bionic women said...

ada suntikan hormon utk banyakkan telur pompuan masa ovulasi kan, utk dapatkan kembar...tapi masalahnya, mungkin kembar 2, mungkin kembar3 dan mungkin kembar 4..huhuhuhu..

me pun teringin nak kembar tapi hubby takut..takut x terkawal..
kay...dah ada ker??? huhu