Hari ni Cuti. Yeay! Jom pegi Pantai Putrajaya..


hari tu pegi Pantai Putrajaya sekadar cuci mata jerk... 
kesian kat Hadif tak dapat main pasir... 
semalam ayah dah janji nak bawak hadif main pasir kat sini.. 
malas nak drive pegi sampai PD sana.. 
sebab tak berbaloi... hadif ni nak main pasir jek.. 
bukan nak mandi pon kan! dasar takut air... huhuhu..

 
ayah Hadif nak berenang kat swimming pool dekat² sini.
so, ayah pegi swim, we all main pasir.. huhuhu..

korang yang takde plan pape ari ni, jom la join same... hehehe...

9 comments:

YAYA AZURA said...

selamat main air yer..hihi..

munna said...

bestnya dlm bandar ada pantai....mmg seronok bawa anak2 kat tempat mcm ni...

ibuayahdamia said...

selamat bercuti..

kita keje lah harini..memang tak nak cuti..hehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah best tue..ari ni ade program kalau tak boleh jumpa kat sanakan...

Mama Zharfan said...

putrajaya ada pantai ker? siyes me jakun tak tau ni..

Bionic women said...

eh macam best jer..nak gi jugak ler..

ummiaqeef said...

aku yg duk putrajaya pun x pernah pegi lagi..haha..

Aleyn said...

Eh...blom sampai lagi lh kat sini...walaupun keja kat Cyber..ekeke...precint mana ni ek?

♥MiZz-siHa♥ said...

dlm bandar ade pantai kan...kat umah kt ujan..x;eh kuar ct..