Makan Nasi Minyak yawww!



rasanya memang dah lama tak makan nasi minyak!
nasi minyak from kenduri kawin la off course!!
ye la, kawan-kawan semua da kawin! huhuhu...

tapi dapat menumpang nasi minyak kawan orang lain pon ok lah!
at least dapat jugak merasa... hikhik

makteh hadif ajak pegi kenduri kawan die kat Port Dickson.. saya penah jumpe kawan die tu sekali. so, kira kenal la jugak! tapi sebab utama makteh ajak pegi, for sure lah nak suruh saya jadi driver kan? huk! kalau makteh yang bawak kete, belum tentu jumpa umah pengantin!


kiri - Ustazah Makteh Ain, Ustazah Fazillah (Pengantin), Ustazah Nadirah... dorang semua mengajar kat SK Cyberjaya...


cantik jugak combination of color tema die.. pink + grey = nice!!


p/s : bulan depan my BFF nak kawin!!! yeeehaaaa...... hepy for u noks!!!

7 comments:

eima said...

semua pakat ustazah..huhuhu

@e_da said...

warna tema pengantin skrg cantik2....

munna said...

SKRG NI PENGANTIN BARU WARNA..SEMUANYA YG DARING DAN CANTIK2 BILA DI MX KAN WARNA TU.. DULU KLU HIJAU.. SATU BADAN HIJAU... KLU KUNING SATU BADAN KUNING

♥MiZz-siHa♥ said...

ustazah2 semua...ustazah skrng pon sanding dah kan..dulu2 ustazah xdenye sanding2..keke

[-suziey-] said...

selamat pengantin baru ustazah..kenduri tumpang la ni yek..hehe

MRS. K said...

munna ~ betul tu.. klu dlu satu badan kaler same jek.. huuhu

MRS. K said...

♥MiZz-siHa♥ ~ zaman dah lain..