Makan ramai-ramai... bayar sorang-sorang!


story pasal beli macaron tong ramai² korang leh baca kat belog my opismate kak Azs, Fiza and Hyazz.... sorang dapat 5 ketul. jadi lah.. sebab teringin nak tau ape die rasa... kan skang ni macaron dah jadi cam fenomena baru... sape belum rasa cam ketinggalan.. muahahaha.....


 kaler maler...




dapat la merasa 2 bijik untuk bukak puasa semalam... sedih T____T. yang lain hadif habiskan... huhuhu...

rasa dia? rangup di luar, melty kat dalam... saya suke kaler BIRU tu... sedappp... manis???? ermm.. saya rasa takde la manis meletinggggg tu... ok la kot... maybe saya kuat manis kot... huhuhu...

sape belum try, leh la cuba.. skang ni dah banyak orang jual... yang ni kami oder dari cik Min dengan bantuan Ejan Mamalyna... tenkiu Ejan...


16 comments:

eB ezrin said...

mkn byk citer psl macaron nih kan? betoi2 sedap ker?

::Mamalyna:: said...

k, u makan yg mane? cik min kata, yang putih tue same rasa sebijik cam natalie... ai suka rasa peanut...

small matter, tak salah tolong menolong kan...hehe

MRS. K said...

eB ezrin ~ dah jadi fenomena.. kekeke.. sedap yang.. u shud try

MRS. K said...

::Mamalyna:: i makan biru tu.. filling die peanut butter rasanya.. sodap..

Ena said...

kita ketinggalan lah yeh sbb lom rasa lagik.. adeihhhh

eima said...

seb baika ku tak teringin ...huhu
tunggu aku dah ngidam br cari...sbb ramai kate manis... terus mati selera aku

hyazz said...

sedap kan K.. leh jadik org kelate la K... leh makan manis....hahha

Bionic women said...

sayalah org yg ketinggalan zaman itu..huahuahaua

~aSHa~ said...

ai pun suka kaler BIRU....serius sedap kan....................lenkali nak order dgn cikmin lagi...aritu order dgn dia jugak....

Imaan09 said...

klu suka ok laa..berbaloi membeli.ada gak org y xsuka..mmg laa manis.. tp saya pun, sukaaaa..hehe..

munna said...

yg cikmin punya ni munna dah rasa...mmg suka ..sebekas munna pulun sorang2 je...

♥MiZz-siHa♥ said...

color die marvelous....cantek color2 die..

♥mama eza♥ said...

wah pasne bole la order kat cik min tu pulak...xyah gi jejauh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya teruja tengok warnanya yang menarik tu...nyu7m2

LiErOSe~QiEmi said...

wei.. ko ni.. sedap sgt ke wei maracon ni??? saje je kan.. buat aku terasa nak merasa.. tp tak penah jumpa lagi...

Ummi Rania Raffel said...

kesian i kan, tak penah terai. maka roti arab je kejenya,,,