Pre-Mother's Day Celeb...



aisehhh... tertinggal pulak cite pasal pre celeb nih!
tak kira, nak up jugak pasal ni coz makan free.. hehehe...

 mak-mak yang terlibat.. termasuk sorang yang tolong snap gambo nih.. baby Mea pon join skali sambut mother's day.. hehe..

 ini die orang yang baik hati belanje we all makan ari tu sempena mother's day.. thanx kak Fae-yust.. moga murah rezeki selalu. nanti leh belanje lagi.. hehehe..

 we all makan di Secret Recipe Alamanda... nama pon celebration kan? so, menu die kek sorang sepotong! also beverages... hehehe...




 makan kek sepotong pon tak habis coz sbelum tu memang dah makan berat..




p/s : banyak movie best² kat panggung nih!! dah suh hubby beli tiket. orang lain semua pakat nak tengok Nur Kasih, but hubby n i prefer tengok Johnny Deep lagi! heheh.. bukan tak sokong filem Mesia k, but setiap orang ade citarasa sendiri kan? nak tengok cite Kongsi tu, tapi ramai review cite tu tak best eh?


10 comments:

eima said...

aku tgu dvd je la ...huhuh

Ena said...

TU LA KAN BEH KALO DAPAT P TENGOK WAYANG.. KITA FREE SOKMO TP HUBY BZ SOKMO.. HUK HUK.. TP TAK PE LA.. LAYAN DVD PUN OK JUGAK.. ;D

.::Lynn::. said...

jom lak kita g nengok nur kasih...

..nOj.. said...

aku tunggu kuar kat youtube. hihih.

wei byk nye kek. dan air ijau yg bwh skali tu mmg menggiurkan betul la

hajarus said...

hjr pun nak g tgk filem nur kasih... a'ah la kongsi pelakonnyer best tp jalan citernyer x best... huuuu....

etiey.com© said...

wah bestnya... tq aprove fb

Bionic women said...

bestnya, dah lama x pergi secret resepi..hehe

♥MiZz-siHa♥ said...

yup..kongsi xbrape best la..jln cite mcm xbrape menarik..

Aleyn said...

I pun baru sambut dengan Mak kelmarin....entry pun tak siap lagi ni..ekekke

Happy Mothers Day to u!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye kek2 itu..