Serina Redzuawan Pregnant lagi?



tadi jenjalan kat twitter Serina Redzuawan... die sudah announce pregnant anak ke 2 lah! waahhh... tahniah ek...


p/s : teringin nak pegnen lagi nih... taon ni pon hadif dah 3 taon.. molek sangat dah tu kan? uhuhuh...



15 comments:

Ena said...

yelah..
sama..



ops!
maksudnya.. sama keinginan tu.. hihi

eima said...

sila berusaha bersungguh + berdoa pada Nye ye ...

nur easy said...

samalah. mudah2an ada rezki preggy lg kan..

ibu qaleesya said...

hehehe berusaha lah

MrS. F!zA said...

jom pregnant sama.. ahaks..

hyazz said...

ala...sabar kay...sok lusa pegnen la tu...jgn tensen2 dah ler ek..

[-suziey-] said...

hehehe...mau join d club jgk..insyaAllah kalau ade rezeki..

MRS. K said...

hyazz ~ takde la smpai tensen kakya oiiii...

LiErOSe~QiEmi said...

molek sangat2 dah tu kay.. cepat, join aku dgn manje ni haa

dilazfamily said...

semoga ada rezeki pregnant lagi.sama2 lah kite

@e_da said...

alhamdulillah..murah rezki dia..

ibuayahdamia said...

memang molek dah tu...ekekekek...

insyallah..doa banyak2 hokeyy..

kayyana said...

a'ah.. me pun ada baca gak kt twitter td.. die pregnant.. teruja i.. hehehe.. baby die blum setahun kan... eh, Mrs K.. add la yana dlm twitter kayyana85

Farah said...

hehe sama la kite..merancang nak pregnant jugak thn ni

♥MiZz-siHa♥ said...

chaiyok2...iAllah Mrs.K..
jom..http://amienanacollections.blogspot.com/