Shoping bersama si comel...



sejak Tesco Nilai bukak, memang jarang² pegi Giant dah.
tapi depends jugak la.. tengok promotion.
skang tesco dgn giant berlawan² harga...
so, kite sebagai pengguna kena pandai survey mana harga murah!

pertama kali  dapat troli kecik ni.. selalu kalau pegi asyik takde jek.. habis orang dah rembat.. huhuhu.. so, ari tu ade la rezeki hadif nak tolak troli comei ni..

si hadif ni kalau pegi tempat² camni, takde makna die nak jalan! nak berdokong jek! mana la nak larat dokong die sambil tawaf satu tesco tu kan? so, kena la amik troli jugak even beli barang ciput jek..

bile ade troli ni, of course la die rela hati nak tolong tolak kan?.

 excited! ;)

 sempat pose lagi!

 time amik gambo ni, ade je family tu dok tengok.. mesti dorang ingat haku jakun. dalam tesco pon nak tangkap gambo sambil pegang aiskrim.. hukhuk...

 ini budak kalau dah jumpe makanan feberet die, la-la tu jugak die suh bukak!!! tak sempat nak bayo pon lagi. kalau tak bukak, mengamuk sakan la... 


p/s : kalau pegi soping barang dapo, kalau boleh semua benda nak capai... yang tak guna pon kadang² nak beli... huhuhu...

6 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah troli kecik barang bukan main besaq larat dia tolak ek, kalo balqis pun suka troli tu tapi jangan letak barang banyak2 nanti dia bising cakap tak larat nak tolak...ha...ha...

Bionic women said...

kalau dhiya..kereta tu x boleh ltak barang2 dapur, kena letak barang2 yg dia suka jer..kokokrunch, susu dia,..dan barang2 yg dia suka jer..hehe..mama or papa kena bawak troli lain

Mama Zharfan said...

me pun shooping groceries kat giant ari ni..

JOM skodeng blog me kalau sudi!

dilazfamily said...

biasalah tu.nampak semua nak belikan.
dilaz pun cam tu selalu

ummiaqeef said...

same la aqeef pun camtu. blm bayar nak bukak..slalu vitagen ngan calciyum tu la..haha..sabo je la..

♥MiZz-siHa♥ said...

same la ngan amie tu..klau nak ,xsempat nak byr,,dan2 tu jgk suh bukak..klau xbukak mengamok..mula bapaknye hangin je...