Tak tau nak letak tajuk ape...



Hadif skang ni memang susah nak tidur awal.
paling awal die tido pon pukul 11.30 malam..
selagi kite tak paksa tido, selagi tu la mata die tak pejam..

selalunya tiap² malam si Hadif tengok karton.
die nak 'habiskan' tengok semua karton dulu baru tido..
bayangkan lah ~ die nak habiskan??
alahai anak oiii.. karton tu sampai kiamat pon takkan abis.
dok ngulang-ngulang je keje die.. huhuhu...

satu lagi, selain dari tengok kartun, 
hadif suke baca book. (read conteng buku.)
kadang² sampai kui 12 malam tak abis menconteng lagi..
so, nak pujuk die tido, kena la berjanji macam² kan?
ayah n ibu janji esoknya nak bawak die pegi tesco.
nak belikan book + pen baru..
ha, lepas tu baru la die nak tido... huhuhu...

haiiiii la anak......

tak menyempat!! excited sungguh!

ni gambo masa kat food court. baru lepas beli buku. dah tak sabar dah die nak menconteng.. huhuhu... harap² sampai besar la yer suke kat buku..


kusyuk! makan pon tak nak..


for me..


for hubby...


7 comments:

mummysyafie said...

rajin hadif..dapat makpak nya makan ngan aman.. :P

Bionic women said...

dah start kena ajar hadif pegang pen dgn betul tu...inilah masanya nak ajar dia menulis...dia dh tunjuk minat..hehehe..

The Queen @ Widelia said...

ahahah 1130 tu kira awalla.. HK skang selagi tak kol 1am tak reti nak tdo.. pun dok layan katun kat pc nih.. ulang-ulang... sekolah sok seksa le ngejut nya pepagi...

eima said...

ok la tu beli buku kat die, die conteng sendrik ..klu aku fahim suruh aku lukis belon panas je keja die ..sbb die lukis tak cantik tak brape nk jd...hahhaha

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah rajinnya hadif sampai makan pun tak mau ek...good boy

[-suziey-] said...

uik hadif pegang pensel wrna tu ade style la..hehe..kena btl kan tu..kasi dia grip kuat2..heh..tp effort dh ade tu kira ok la..dr dia main jek kan.

♥MiZz-siHa♥ said...

rajin smpai ke besar nie....gud gud..