Tertunai Hasrat Di hati Hadif....



....... dapat main pasir sampai takmau balik!

 

semalam, dalam kui 9.50 pagi kami gerak ke Pantai Putrajaya.. ayah hadif nak pegi berenang kat kolam renang belakang Pullman.. si hadif pulak, cam biasa, main pasir je la yang die suke... mandi nye taknak! takut air...

malam sebelum tu, dah call & sms makcik ni, ajak join skali.. konon² nak berkelah tepi pantai lah.. tapi hampeh... penat jer mendail no telefon die 44 kali... tak berangkat!!! rupa-rupanya henpong die MIA! anak dara die sorokkan entah mana-mana... muahahaha....

tapi nasib baik lah kat sana terjumpa pulak my classmate masa kat UPM... so, join die n family je la... ade la jugak teman borak! huhuhu...

dalam kui 11.30 am kitorang gerak balik.. time tu memang dah panas sangat dah!! tapi anak my fren tu gigih lagi berjemur mandi.. bising mak die takut anak itam.. hehehe...


12 comments:

syariza09 said...

hajat hati nk bawa Aiman gak ke sana, tup2 petang ujan pulok..pasni kena gi pagi ler jawabnya

eima said...

mana gambo mak die(hadif) ....

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestny hadif dapat main ek, auntie ni tak tercapai lagik hajat nak pi sana tu...

.::Lynn::. said...

ai jeles..

MRS. K said...

syariza09 ~ ha tu la. petang semalam ujan lebat smpai ke malam

eima ~ takde orang nak tangkapka.. huhu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ ~ cuti sabtu ahad leh la datang sini

.::Lynn::. ~ tu la!

kayyana said...

pantai putrajaya? wah.. putrajaya ada pantai ek.. yana penduduk putrajaya pun tak pernah sampai.. nak g gak lah.. jom mrs k.. hehehe

Bionic women said...

semalam macam nak gi jugak, tapi dhiya bangun lambar daaaaa..
bila dah tengahari malas lak nak gi, petang ujan..so trus x gi..
nnti balik kampung ler men pasir puas2

zaidah said...

seronoknyer dia main pasir....gambor kekawan hadif tak ade ker...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pantai putrajaya?? kat mana tue?? takkan kat putrajaya?/ tak tau lak ada kats itu

MRS. K said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ ade yang.. kat belakang hotel pullman

munna said...

bestnya... klu bawa anak tmpt mcm ni mmg diaorg suka

mummysyafie said...

pernah bawak kids gi sini, tapi tak pernah lagi suruh diaorg mandi2..byk tak orang gi mandi kat situ k?