Apa lah ertinya Hari Bapa tanpa ayah di sisi.......



sebab........



















ayah hadif kena keje ari ni!
huuwaaaaa..................
apa lah nasib.. demi sesuap nasi untuk keluarga... T___T

so, kami pakat buat aktiviti sendiri lah kat umah. @@


hadif cam biasa berendam dalam kolam kecik die lah!


 makteh hadif kasi puteh gebu die mandi.... dah sebulan tak mandi kot!


saya pulak mams cucoq udang sambil tengok papadom ^___^


ayah hadif request nak makan kari daging ari ni!


p/s : ape pon, ari ni kena vacum, mop atas-bawah-satu umah dulu-komfem penat! adeh...


5 comments:

Bionic women said...

Selamt hari bapa mr.K...

xper nnti malam leh celebrate ngan ayah yea hadif..

kita semalam ag celebrate sebab hari ni, papa dia ada kelas intensif UPSR sampai 6 petang..

Ya ALya said...

sedapnyer cucuk udang tu.....nyummmy...

eima said...

huuhuhu...
hadif mandi pakai swimming trunk ke nude nih...hehehe

unai a.k.a puan.U said...

nti update gbr kari daging.. nyum2..

eB ezrin said...

x aluuuuuuuuuuuuu... ;p
hepi dd's day :)