Baju lama jangan dibuang sebab ia boleh digunakan untuk tackle yang lain - ohbulan!

.


  Yusri Pakai Baju Sama Dating Lisa Surihani & Erra Fazira?

Aiya, Lamborghini sebiji pun takkan baju sehelai je bang? Mungkin, baju yang dipakai oleh Yusri sangat mahal harganya sehingga tak tercapai akalku. Warna & design baju dah sama, cuma partner je lain-lain.
Pengajarannya, baju lama jangan dibuang sebab ia boleh digunakan untuk tackle yang lain. -ohbulan.com



 -ok, nak tergelak pulak baca statement ohbulan ni. kekekek... kite pikir positif jek.. same la cam kite pon kan? klu baju elok, buat ape nak buang.. tambah pulak kalau baju mahal.. sayang gilerrrr nak buang or bagi orang.. sanggup tu peram dalam almari sayang punya pasal!

9 comments:

MrS. F!zA said...

baju elok lg tkkan nak buang kan..hahaha.. aduila susah jd artis ni bab pakai baju jgn amik mudah!HIKHIK

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Perasan jer org yg snap gambar nie yer..hihi

bukhairiah said...

ntah ape2 je dorang wat citer kan...smp bj org pon dteleknya...

munna said...

baju tu ada ong buat yusri agaknya....

Bionic women said...

ntah2 ni ler kali ke2 yusry pakai..hahahha..trus kena .hahaha

pasni kalau dia baca oh bulan mesti dia buang baju tu.wakakah

Ilhamny.com said...

lerrr... lama simpan tu..pandai tul org yg create benda nih..perasan depa bju tu..

notti netti said...

Net, baju time form 5 pun simpan lagi haaa....eheheh

Min Aina Ila Aina said...

membazir itu amalan syaitan..hihi. Baju form 1 pun masih pakai...saya org yg sangat biasa2.

♥MiZz-siHa♥ said...

die pon mcm kt jgk kan..bj elok lg xkan nak buang kan...ssh le jd artis nie..bj pon orng ingt kan..