Kisah Abang!



hollllaaa frenzie!!!

hari tu saya de cite abang saya masuk spital kan? doctor dah tebuk lubang kat area dada utk ambik sample ketulan tu untuk buat kajian. so, ari ahad lepas abang saya dah boleh kua spital.. dan skang stay kat umah saya... takkan die nak dok kat umah bujang tu pulakkan? sape lak nak tengok... kawan² die tentu la pegi keje.. saya sebagai adik amik tanggungjawab utk jaga die.. 

belah pagi, saya belikan brakfast siap². die tinggal bancuh air sendiri jek.. tengahari pulak, makteh hadif balik dari skoll. so, die la pulak belikan makanan... huhuhu

 
  abang saya kena pakai tiub tu. 2 hari sekali pegi klinik tukar lain.. dalam tiub tu air campur darah dari paru² kalau tak silap.. 

ari sabtu ni masuk Ampang Putri semula... kalau ketulan tu 'something', kena la operate buang ketulan tu...

doakan abang saya yer... thanx..

11 comments:

MamaEma said...

semoga sihat selalu.

deelira@deeliraz said...

Semoga cepat sembuh ok..

mOnAlEa™ said...

semoga abang k cepat sembuh dan sihat seepri selalu

Ena said...

moga dipermudahkan urusan.. dan kembali sihat seadanya..

akiratoriza said...

takutnya tgk.. seram pun ada... harap abang kamu cepat sembuh dan takde perkara yang tak diingini berlaku..

yantz-yeem said...

semuga abg nya cepat sembuh

salam..ada peluang besar untuk anda memenangi rm30,rm20 & rm10!!nak tau apa?jom jenguk blog saya...

kayyana said...

adoi... ngerinye tgk.. erm. semoga cepatla die sembuh.. sihat kembali seadanya ye

eima said...

sedeynye .. hopefully abg ko cepat sembuh ....

ann @ hatiberbunga said...

Allah.. siannya..
moga abg K cepat la sembuh, ye..

Ilhamny.com said...

takutnya tgk..semoga dipermudahkan Allah SWT..

munna said...

ngeri melihatnya...munna doakan abg mrs k cepat sembuh ye...