Makanan Hospital macam Hotel 5 Star!



malam tadi tengok kat FB member, die makan² dekat Clinic Cafe. cafe ni dalam Gurney Plaza, Penang. tak sure kat negeri lain ade ke tak. tengok gambo, then rasa macam wow!!! sangat-sangat menarik deco die! macam makan dalam klinik/hospital!!!

then saya pon google nak tengok gambo lagi clear... jom layan gambo² yang me copy from google.

Clinic Cafe, Gurney Plaza Penang
wheelchair dibuatnya kerusi!!!
kaunter bayaran...
sos die letak dalam syringe. nak sos, tekan jek macam makan ubat lol!
makanan letak dalam bekas alatan spital..
ni paling best, waiter n waitress pakai baju ala nurse n doctor!!

bile ntah nak pegi Penang nih??? last pegi masa taon lepas, umah sepupu. btw, saya memang lahir kat Penang, kat Bukit Mertajam. masa umur saya 2 taon camtu pindah Perak. dan masa form 4 study kat sekolah di Penang, SMT TARP -sbelah masjid negeri. kira banyak jugak memory kat sana. huuhuh

*saya google harga makanan die dalam belas² ringgit lah.. standard la kot bagi restoran macam ni kan?


13 comments:

cikmOt said...

bayarannya wei camner???mahai dak???

MRS. K said...

@cikmOt
ok dah jawb. hahaha

eima said...

ngeri plak aku nk mkn dlm bekas cam tu ... sape ade imaginasi pasal nurse leh la dtg kat cni ..hahhahah

Mrs. Hakim said...

alahai, mcm tak tertelan jek nak makan. tapi nampak mcm menarik kan.. ada kelainan.. kreatif sungguh.. :)

Bionic women said...

nampak macam canggih jugak. hehe
tapi lalu ker nak makan ni..bila teringat kat bekas alatan tu..hehehe.
tetiba terbayang alatan yg dah di guna doc penuh darah2 tu..huwaaaaaa...
tapi kalau gi penang mesti nak try kan?

SyaNa said...

cool gile

munna said...

kira oklah...dari yg bertemakan tandas....

Aleyn said...

Wow....this is new...kena carik ni biler gi Penang...eceh cam esok jer nak g Penang...ekeke

~farah~ said...

menarik. nk try la nanti :)
thanks for sharing. org penang ni pun tak tau...hihi

LiErOSe~QiEmi said...

lambat laa ko cite pasal ni... aku baru je g penang ari tuuuu

Shinnaz Ahmad Rasid said...

scarynya...! haha. takut yang injection tu..);

ibu chicamie said...

bestnye deco2 dia cmni...tp btul la.cm ngeri pon ade nk mkn dlm bks2 tu.hahaaaa

bukhairiah said...

hr tu ada tjumpe y btemakan tandas..ada ke patot mknn tu rupe tahik...