Mode : Terkejut l Mata terkebil-kebil



 malam tadi sesaja check akaun nuffy. 
cam biasa mesti nak tengok statistik visitors.. 
walaupun dah tau mesti suam-suam kuku.. 


tapi... tapi...

tekejut nyet tengok uv ari sabtu sampai 775!
okey, bagi blogger otai memang la skit. ciput.
but to me, tu memang luar biasaaaaa punya....
   selalunya uv untuk sabtu & ahad takat 100++ jek... 

berjaya jugak capai angka 7++ tu.


dalam dok musykil² tu, saya check pulak keywords untuk ari sabtu...
memang peliks bin ajaib uv macam tu kan! hohoho.


kuasa keywords!!
731 hits yang search maharaja lawak final
47 search maharajalawak final


hahahahhahaha......
ekoran dari entry INI, yang saya up beberapa minit sebelum start Maharaja Lawak Final!.. siap bajet Jozan boleh menang. kekekeke...



ye lah, orang tak amik pakej mustika, takat main ramal² je la.. huhuhu...



tapi Nabil paling bestttt kan? RM150k tu die makan sorang² jek! yang lain kena share pon tak dapat jumlah camtu... caya lah BangBil!!!



ni pulak BE terbaru! nuffy kasi lagi satu!! macihhh...


p/s 1 : baru ingat nak cash out ujung bulan ni, tapi tengok BE cam tak sampai ati pulak... ahaks!

p/s 2 : monday bluesssssssssss lah!

7 comments:

Bionic women said...

wahhhh..banyaknyer..
kita x kira lah sabtu ker ahad ker, isnin sampai khamis ker..sama jer uv tu x sampai pun ratus-ratusan..

huhuhu..kita pun xder mustika, sampai sekarang pun x tengok ag final maharaja lawak tu. huhu

fieda said...

Caya lah...saya kalau sabtu ahad lagi teruk down..ari2 biasa pun down jgk.huhuhuhu...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah banyak tu, mesti berlari2 earing nuff tu kan...tahnaih K

eima said...

ramai nye minat ML ni ek ...
tahniah la utk ko

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah memang banyak..penangan maharaja lawak...hahahah

Farra Dhelina said...

bestnyaaa

LiErOSe~QiEmi said...

wah.. banyak... kuasa maharaja lawak, ko pun dapat tempias bestt!!