Saya dah tengok KL Gangster... korang dah ker??


.
 TGV nan ado, yang ado BIG cinemas ajo...

punya lah susah nak tengok KL Gangster kat KL, so biler balik kampung harus lah usaha sampai dapat kan? ingatkan banyak lagi seat yang tinggal, rupenye dapat seat tengah jugak! ceh... itu pon nasib baik la adik saya pi beli petang tu, tengok wayang kui 9 malam...


 best ker??? BEST jugak.. tak bosan... setiap minit ade je babak cemas.... thumbs up!


 manusia di Taiping yang meramai... memang ramai giler... macam pesta! 2 panggung bukak kui 9 malam, 2-2 pon penuh!


memang gangster habisss la cite nih... semua aksi ganas... adegan lawak pon ade terselit! tengok poster bukan main ganas lagi si zizan ni, tapi dalam cite takde aksi lawan² pon! mana taknye, bile nak lawan jer, die yang cabut dulu! kekeekek... Zizan penyeri cite ni, tapi die mati pulak! adeh.. cian zizan...

kesimpulannya, korang memang harus tengok filem ni wehhhh... memang tak bosan langsung! nak kelip mata pon tak sempat !!! huhuhuhu...


11 comments:

hajarus said...

hajar belum lagi... 2 kali g, 2 kali jugak penuh... yang ade pun seat depan sekali... ingat mlm esok nak p...

.::Lynn::. said...

encik suami dah tengok live...

MrS. F!zA said...

adehh..bila mau pergi ni..dia lg cepat rupanya..hihihi

eima said...

aku tgu raya tahun2 depan....

Bionic women said...

kita x minat citer camni..takut nak tengok..huhu..lagipun x sesuai nak bawak dhiya,,,skang ni dia asyik meniru gaya ni..so lebih baik jgn tengok..

etiey.com© said...

best ker?

eB ezrin said...

cam bestnyer... okeh... eB gi.. ;p

Mama Zharfan said...

me tgh plan nak pegi tgk ni heheh

dilazfamily said...

belum tgk lagi. tunggu dapat gaji baru nak pegi.macam best jer sebab asyik sold out

LiErOSe~QiEmi said...

ko tgk dah??? aku tunggu adik ipa aku download kat utube je.. aahahahaah..

sitinuraffizza said...

dah!!!! best gle. abg lon dil sgt lawak. dy menceriakan muvie gangster ni. tp sdih kne tikam dgn shark. huhu
sy bg 7 dr 5 bintang utk filem ni! puas hati sgt.. :)

http://mutiarawarnasari.blogspot.com/2011/06/7-dari-5-bintang-aku-bagi-untuk-filem.html