Seth Tan puji Yvonne? ggrrrrr..........




tapi memang best la Wan Sharmila #Yvonne berlakon! memang terkesan kat hati... my hubby pon tengok  cite ni... siap marah² lagi dekat yvonne tu! hiks.. sape kate laki tak layan cite romantik camni? muahahhaha....


p/s 1: harap² heppy ending la cite ni.. wahai produksi #noraelena, sila la ikut jalan cerita dalam novel untuk ending... takmo la heroin mati!! huuwaaaa!!!

p/s 2 : lepas ni nak layan cite ape pulak eh? 


**rupanya ni fake twitter account wan sharmila lah! die takde twitter!

10 comments:

umie said...

xboleh aku nka imagine mcm mana ruper husband kay marah2 tu..hahah

eima said...

aku paling suka dlm cinderella...hahahaha sgt klakar watak die .. dlm nora elena besa² je

cikmOt said...

eh ko kan dah janji nak layan stanza cinta

*Miss Geli^ said...

yang mana? yang atas ke yang muka hauz tu?

mummysyafie said...

hot citer ni..tapi masalahnya pelakon tak sehot citer tempias kat blogger..tatottt ok..

Bionic women said...

wsharmila ni semakin hebat ngan watak antagonis kan?
memang kebanyakan wtak dia bawa best..

mama's princess said...

best sgt ker citer nih? nk tgk jgk ler..

SyaNa said...

kalo ikut buku cerita yvone yg mati accident kan

qieranna said...

tag awak yer...

http://asyikbercontest.blogspot.com/2011/06/giveaway-gugu-gaga.html

hajarus said...

heee... hubby hjr pun layan citer nii... endingnyer best sbb hepy ending... pasni kita layan stanza cinta pulak... :)