Tak TerPengaruh!



hari ni dah 30hb... seperti biasa, mesti berkira² nak cash out ke tidak! memandangkan nuffy baru cecah lapanplohinggit, ditambah pulak dengan BE yang sedang merunning laju, so CANCEL cashout bulan ni.. kite tunggu bulan depan tengok!


HELLO JULY
GUD BYE JUNE


*pantasnya masa berlalu.... hermmmmmm....


4 comments:

eima said...

dah dekat nk posa dah kan ....

Ilhamny.com said...

bestnyerr..lnda bru RM6..hehehe

Bionic women said...

sekejap jer be jadi gitu ek..
kita dah berbulan2 baru rm10..
trafik kita x masyuk pun. huhu

akiratoriza said...

cash out nak raya jek nanti... erm sy entah bila dpt cash out sebab duit ciput jek kat dlm tu tak bergerak langsung... huhuhu