Visit Kelantan : Hotel Suria Kota Bharu



petang baru nak update lol!
takde mood la hari ni.. taktau nape. T___T


okey, sambung balik kisah cuti² Kelantan.






flight kami ke LCCT kui 10.40 malam...
so, memang penat la nak menunggu sampai malam tu kan!
decided check in hotel utk relax kejab...
lagi pun nak pusing² town KB dulu...

so, abang saiful tolong kami cari hotel bajet...
banyak jugak hotel kami survey.
sebabnya nak cari hotel yang amik separuh harga kekdahnya.
ye la, kami check in kui 3 petang, malam dah nak check out..
lagi pun, nak tumpang kejab jek untuk simpan barang n mandi.

carik punya carik jumpe Hotel Suria.
nasib la die nak amik separuh harga. die caj RM30.
check in kui 3, check out kui 7 malam.. huhuh..
itu pon nasib la abang saiful tolong kecek ngan orang hotel. huhuhu..

Suria Hotel Kota Bharu.
kena jalan dalam 10 minit nak ke pasar Siti Khadijah.


bilik die.. ok jugak tapi sempit sikit...


 lobby


4 comments:

eima said...

ok la rega die..pesal aku call ko tak jwb weh ...nk tanya pasal shampoo kutu nih ...

deelira@deeliraz said...

aku pernah tido sini dgn zanariah masa kursus kat kelantan tahun 2005 :D

MRS. K said...

eima ~ dah jawab!

MRS. K said...

deelira@deeliraz ~ lama giler tu zue.. masa ko kat kl lagi kan?