Visit Kelantan : Yati Ayam Percik



lepas pegi tgk patung besar tu, abang saiful bawak kami pi makan... die cakap makan kat tempat femes-emes kat KB. keluar je dari kete, saya tgk signboard Yati Ayam Percik! dalam hati... oh, tempat ni, memang selalu dengar pon. in fact kat Bangi pon ade francais die kan..

saya memang penggemar nasi kerabu.. ari jumaat time lunch,kalau pi pasar tani putrajaya, wajib beli nasi kerabu abang sengau.. hehehe...


 yang dekat Bangi tak sampai pon lagi, yang jauh pulak sampai dulu. ^__^


pilih la ape korang nak makan... variety...


 my hubby outstesen. ari ni baru balik.. no MJ malam tadi. muahahah..

gambo nasi kerabu tak snap! segan pulak kat abang tu.. huhuuh. masa tu ade mat salleh. dorang pon makan nasi kerabu jugak ek..

memang nasi kerabu terbaikkk.tersedap penah saya rasa!! tak reti nak describe, korang kena rasa sendiri... memang sedap!! orang kelantan mesti tau!


8 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kita lalu lalang je kat yati ayam percik, bangi tu..haha. nanti nak try lahhh..kat bangi tu ada nasi kerabu jugak ke?

eima said...

aku suka nasi kerabu ulam ngan budu die je... + telor masin yg lain aku tak mo

Farra Dhelina said...

sejak tak mkn nasi..auwwww rindu nya nk makan nasi kerabu laaaaa...uwaaaaaaaa

munna said...

kalau kat klate part makan2 mmg seronok...banyak pilihan, colourful dan murah....

eB ezrin said...

wah tarbaik... eB suker mkn nasik kerabu ngan daging... sedapppppppppppp sgttttttttt :)

Bionic women said...

nampak akok bunga dalam gambar tu..feberet hubby tu

ibu chicamie said...

ooo yati aym percik kt bangi tu kelantanese punyer ke.slalu lalu je..x b'ksmptn lg nk try.sdp x kay.??

ibuayahdamia said...

pernah sampai 2 kali kat sini...tapi dah banyak kali sampai kat yati ayam percik kat Bangi tu..memang best kan..