Yeay! dapat BE bawuu...



tenkiu nuffy ♥

BE baru - Trudy and Teddy.

BE Mamil Gold tu dah lama... tak berganjak² pon earnings tu. baik la tukar ke ME terus.. senang nak cash out sekali ujung bulan ni...

skang susah betui nak dapat BE kan? nak kena tunggu lama jugak baru dapat.. ape² pun, just blogging cam biasa...

hari ni gaji. duit pon laju je mengalir cam air... bayar itu, bayar ini... tengah bulan gigit jari... T___T. sobss...


6 comments:

cikmOt said...

wahh...sok leh belanja ice blended la...lalala

eB ezrin said...

sini pn samer jerk... hu3

Bionic women said...

huhu..kita x pernah dapat rm20 utk 1 iklan.huhu. lagi ler sedih kan??

dibiuscinta said...

BE tu apa? ari ni baru perasan sst kat nuffnang.. masuk 25sen!!!ahahaha..nmpknye baru nak berjinak..ajar² lew kita budak baru ni..erm camne nk copy jadi pic mcm awak wat tu ekh

MRS. K said...

dibiuscinta ~ tekan printscrin kat keyboard, then paste kat paint

eima said...

@MRS. K

ko lupa tulis tekan alt ...