Ade ke yang tak suke barang free???



Back by popular demand! 

Yes!! The BUY 1 GET 1 FREE Double Cheeseburger is back. (A la carte only) It’s double the delight for double the value of the McDonald’s Double Cheeseburger. It’s your 2nd chance to grab this great promotion. Coming your way this 18 to 20 July 2011.


macam biasa, print kupon ni yer then redeem kat mcd berdekatan anda!

9 comments:

yangbaik said...

tak sempat la nak pergi lagi ... baru jer lepas makan kat situ...

Bionic women said...

kali ni kita xnak lepas peluang dah..kita print dari sini yea..hehe

ibu MZW @ farah idayu said...

salam kenal,

erm...print kupon yg ni terus ke? or kene register kat fb...bla..bla..bla..pastu dia anto emel baru print? eh2..leceh pula begitu.hehe~

MRS. K said...

ibu MZW @ farah idayu ~ print je terus kupon ni, then bawak pi mcd. simple

SyUhAdA said...

bes nie..~

eB ezrin said...

mau x suker tq ;p

Diana @ bilakukatacinta said...

slm kenal...hehe..menambahkan lemak tepu saye..serius..

eima said...

print itam putih bleh ke ??

aku tak dak printer kaler la ....

MRS. K said...

eima ~ boleh jek