Alhamdulillah... Alhamdulillah....



duit backdated gaji dah masuk setelah sekian lama menanti!

http://lh4.ggpht.com/_hvh6AeLlELA/S5cvce6HMPI/AAAAAAAAHyI/rMIauqrQ68c/ist2_788010-malaysian-ringgit.jpg

right timing!!! memang klu boleh haku nak die masuk time nak raya nih!!

Isnin ni mau terjah Sogo dan Jalan Tar mau soping raya in advance!!! yeeehaaaaa!!!!


p/s : cikmot, wahhhh ko lagi sakan yer... siap tanya cik abe nak request ape!!


11 comments:

mama tisya said...

wah dpt backdated sure masyukkkkkk

♥cikmOt♥ said...

hehehe...aku kan isteri mithali...ekekeke...weii aku ingat nak kirim nanti bleh???

Diari Hati Si Pari-Pari said...

yeah..same ler kite..tp has nak masuk asb je. wah gitu. baik tak?tengok bape lama boleh tahan dlm asb tu..hahaha..

mMoOnN aAlLeEaA said...

nak ikut p shopping

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

best tue..nak jugak pi shopping...

munna said...

bestnya...munna baru je balik dari shopping kat soga rabu lalu... mmg best baju budak3 tgh sale ....

ummiaqeef said...

waaa..banyaknye duit kau tu....ekekekeke..

eima said...

ni backdated pe nih .. gaji N27 ke ... gile korg tak dpt dr dulu ke .... huahuahua..masyuk2

eB ezrin said...

wahhhhhhhhhhhh byk tuh.... hu2

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah best giler kalau shoping ne

mummy Darin said...

you keje dengan Affin Bank ke?