Boston Ciskek vs Oreo Ciskek hangit...


hari Rabu minggu lepas saya tak kerja. jaga hadif coz taska tutup... dan yang paling gerammmm, hari saya tak pegi opis tu la mak budak ni bawak ciskek kasi kawan² rasa. New York Ciskek pulak tu!
 .
ceh sungguh!
.
saya yang time tu kat umah, dan² tu ajak hadif keluar pegi giant! nak cari ciskek jugak kat kedai kek kings! hahahah... *kes-takmoh-kalah.


lawo lah bekas kek die... pink kaler... i loike!
.
beli Boston ciskek

ingat ko sorang je ke kek made ini USA! haku pon la... hahaha... eh, tapi betul tau ciskek ni nama di Boston Ciskek... nape dorang amik nama kek sempena nama tempat ek??


then hari Jumaat minggu lepas jugak, selang 2 hari lepas tu, budak ni bawak oreo ciskek pulak! maybe die tau kawan die ni kecik hati sebab tak dapat rasa New York Ciskek itu hari.. huhuhu...

tapi base oreo tu terhangit pulak! kes tengok bola Malaysia-Taiwan sampai tak ingat kek dalam oven la ni. kan dah hangit...kekeke.. tapi don worry, cheese cake die memang sedap kecuali base hangit tu. huhuhu...


puas hati tau dapat makan kek FREE!!!!! kalau 1 slice kat kedai mau cecah RM6. saya makan 2 ketul. dah RM12... huhuhu..



makan free makan jugak, tapi promote tetap kena tolong promote.. hehehe... untung² minggu ni dapat makan ciskek preeee lagi...


kepada yang berminat nak order kek² di bawah, boleh kontek :

AZLYNN
 Call or SMS 012-6853302
Free Delivery in Putrajaya



Blueberry Cheese Tart...
1 Paket RM5 = 6 biji...
1 Kotak RM20 = 25 biji



 
Oreo Ciskek
*Harga ikut berat kek. murah² punya.


6 comments:

.::Lynn::. said...

hello, belom sedia ambik tempahan hokey... baru sedia kasik kawan² makan je

cikmOt said...

aku nak tester dulu...

MRS. K said...

.::Lynn::. ~ hahaha.. promote awal. untung ade orang nak oder.. hehehe

MRS. K said...

cikmOt ~ aku dah test! dun worry, leh masuk tekak punya.. kekeke

eima said...

wahhh sedapnye ...
huhuhu

Bionic women said...

sedap tu...kalau kita dah beli oven nnti siaplah, hari2 akan ku buat kek..

setahu kita cheese tu ikut nama negeri tu sebab jenis cheese tu berbeza ikut keluaran..ntah betul ntah tidak..hahhaa..