Muaz Textiles l Hari² pun MEGASALE!


Percayalah!!!
Barang² dalam tu semua murahhhhhh amatttt!

 Muaz Textiles - terletak bersebelahan dengan Semua House!


 dalam ni macam² jugak ada jual. tudung macam² jenis, shawl berpatern², baju kurung, baju melayu, inner, etc. harga die memang murah-murah-murah gilers! masuk je dalam tu terus merambang bijik mata coz semuanya tersangat la murah di pasaran.


 tudung² semua main longgok² jek.. pepandai la korang selak dan pilih.


 Baju kurung siap berjahit hanya RM43. mostly kain cotton lah! kalau kat luar harga dalam RM50 kan? tapi saya tengok cotton die jenis jarang tu. so, malas nak beli!

baju melayu n sampin pon ada.. harga dalam RM40-60 camtu.. nak rembat dah selai dua, tapi takde kaler yang berkaitan pulak!

Hasil sopingan di Muaz!

 seketul shawl Rose merah menyala... RM8.80 kot!


pashmina ni pon harga around tu jugak lah! beli sebab nak buat table runner. bukan nak pakai kat kepala. hehehe...

so far, memang murah gilersss barang dalam ni! klu korang pegi Jalan TAR, jangan lupe terjah Muaz Textiles hokey!

next.... kite ke Nagoya pulak!!

5 comments:

Ilhamny.com said...

muaz nih mmg sgt2 murah dr kedai biasa.. leh jg giler dok dlm tu lelama..hehehe

deelira@deeliraz said...

selalu jugak masuk kalau g sana.. tp selalu keluar tangan kosong..sbb rambang mata dan mungkin juga pilihan yg ada kurang menarik. kena pandai cari.duk lama2 belek2.. kl setakat nak berkejar dgn anak nak pilih2... mmg x boleh la kat situ.sbb dia lambak2..

eima said...

besh nye ...
tp akutak penah pegi ...klu aku pegi kompom aku tak beli pepe sbb aku tatau nk beli yg mana last2 balik gitu je

Ya ALya said...

ya pun tak pernah sampai lagi,pening lak kepala tgk di lambak2 cam tu.......

Iera Mehat said...

Saye suka g Muaz jugak..hehehe.. Iera & mber2 kalo g KeyL shoping, muaz mesti kena masuk....:)