My BFF's Wedding, Felda Chini Pahang



sebut pasal my best fren's wedding, teringat filem ni kan? hehehe...

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51Z8P4CFVRL._SL500_AA300_.jpg
 lama giler filem ni, taon 1997. kena cari kat youtube balik lah nak layan movie nih! suke pelakon filem ni, julia roberts, si penyenyum mulut lebar   ^__^



ok. pengembaraan bermula.........

kami gerak dari Nilai kui 9.30 pagi camtu.. singgah Putrajaya amik kak ct. die join sekali pegi kenduri... then, ke gombak amik mak metua dengan adik ipar.. kete kosong kan? so, ajak la mil sekali pegi.. lagi pun die kenal kawan saya ni aka pengantin!

 cam biasa, gambo wajib tayang - tuan tanah kedaung! suka lah snap gambo gini dalam kete..


 tema ari tu merah-hitam!! makteh hadif excited jugak nak datang kenduri coz sama tema dengan wedding die nanti bulan 12. tapi tokleh ikut pulak, ade hari sukan kat skool.


 pelamin die besar-panjang wehh! memang makan ruang banyak....


 bilik tido pengantin.... aauummmmm...


 Selamat Pengantin Baru LEEN ♥ SHARIN

Semoga bahagia kekal ke hujung nyawa. Terima lah kelebihan/kekurangan pasangan dengan seadanya.. Hidup berumahtangga ada pasang surut. tangani setiap masalah dengan tolak ansur dan selalu muhasabah diri~

2 comments:

eB ezrin said...

lawo ler pengantin :)

bonda dadif aka akish said...

selamat peranten baru utk kawan mu itu...

hadif makin beso makin encem!