Pesta Buah - yang penting FREE



hari ni kat opis ade acara makan buah secara percuma... korang leh baca cite makan free kat belog cikmot jugak. ye, kami satu opis, lain bahagian lain floor. sekian.

eh, kat belog kak hyazz pon dah update jugak!!

sorang lagi membe opis, si lynn mungkin minggu depan baru die update pasal ni. well...... u know... hahahaha..

lagi sorang membe opis si Fiza, puasa ari ni.. kalau tidak mungkin korang leh baca die update jugak!


 antara buah free - rambutan-manggis-langsat


dan ofkos raja buah - si durian-isi kuning-sedap gilerr


 membe sorang ni siap tapaw naik opis.. nasib bonjot kecik jek, kalau tak nak jugak tumpang! muahahaha...


 banyak giler ibu mengandung ni makan deriyan. mau panas satu badan..


 taon lepas punya makan buah free tak dapat join. Alhamdulillah, kenyang perut hari ni makan buah sesaje... tak makan nasik pon lunch tadi.. makan malam kang je la.. skang ni pon dok rasa perut tegang lagi.. banyak giler ahh aku melantak deriyan!


perghh... kusyuk giler mak aliya ni makan deriyan - muka penuh nikmat! hahahah... kawan² dah naik opis, die tak naik² lagi... memang melantak habisan ni!


p/s : makan FREE memang SEDAP!!

12 comments:

MrS. F!zA said...

ada jgk kwn2 tlg makankan utk ai..hikhik

♥cikmOt♥ said...

ye ye...aku tau...tah taun depan baru lynn update weii...ekekek....

hafiz said...

Best tu..
terlioq aku wei...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sedapnya....nak jugak..free katakan...

.::Lynn::. said...

sedap giler... turun sekali lagi dah bersih

kayyana said...

mak aiihhh.. kt mne ni mrs k.. punyela meriah.. huhuhu

mama tisya said...

mkn buah free mmg best

~farah~ said...

sedapnyeeee makan buahhhh!!

MRS. K said...

kayyana - kat opis la.. dca

@e_da said...

amboii bestnya.. kalau dekat nak je join'

hyazz said...

hahaha...melantak tak ingat dunia... janji free ek... bess kan... tapi tadi aii makan nasik jugak ler...
lapaooo lagi

Aleyn said...

Huhuh...bestnyer....company I tahun lepas buat..tahun ni senyaaaaaaaaaapppp..jer...uwaaaaa..

Seb baik dah melantak deriyan kat kampung....janji FREEEE...ye tak