RM14! jadi la dari takder..



dapat RM14 baucer tunai tesco! ok la tu kan! jadi pemegang kad tesco pon baru lagik, sejak tesco baru bukak kat Nilai.. sbelum ni soping kat giant jek... huhuhu





tapi Jusco lagi lumayan kot die punye benefits... heheheh...

korang suke soping barang dapor kat tesco, giant, care4 or mydin? dulu selalu jugak pegi mydin kota serimas, tapi sejak tesco bukak, layan tesco je la... memang puas hati shoping kat tesco tambah pulak ari sabtu-ahad... banyak sale time tu!

5 comments:

Bionic women said...

tesco banyak wat sale time weekend.
mydin sebab dekat, tapi jengjarang ada salenya..harga camtu ler, tapi kekadang lagi mahal..huhu

Ena said...

jadila dari takde kan..

ct N honey said...

alhamdulillah..duit tu..walaupun dpt sikit

Ilhamny.com said...

berbaloi rasa beli kat tesco bila dpt imbuhan balik mcm tu kan...dulu dkt 5 tahun beli dkt carefour xdpt apa pun, setahun beli dkt tesco dah dpt mcm2..

.::Lynn::. said...

asik lupa je bawak kad tesco...