Semua orang boleh terbang.....



Tiket murah Air Asia datang lagi!!!
.
^_____^


kali ni from RM3... ok la kot, kira murah lagi tuh kalau nak compare harga sebenarkan? pagi² lagi dah bukak AA. saje survey ape yang patut. sonang la pulak nak masuk...! takde jam ke hape.. huhuhu... maybe sale RM3 tu tak berapa nak kick, so tak ramai yang interested kot! huhuhuh...

taon ni saya takde pon beli tiket AA!! huhuhu... si hadif pulak asal nampak kapaltebang, asik dok request nak naik! adehhh....

takat ni blom ade planning nak terbang mana²... takpe la, kite travel by car je lah! pegi dekat² jek. sebab keutamaan skang ni bukan pegi berjalan... ade benda lain yang lain penting! huhuhuh...


p/s : korang² ade ke yang booking tiket RM3 nih?

5 comments:

cikmOt said...

ko tanya aku ke...sob sob...

zaidah said...

murahnyer...tapi dia akan charges yang lain kan...huhuhu

eima said...

tak penh booking pun ...
time raya ade tak yg rm3 tuh ??
klu ade ok la

MRS. K said...

zaidah ~ caj lain pulak la harga die yang.. huhu.. tapi still murah la

MRS. K said...

eima ~ raya kompom ler takde rm3 tu..