Artis Muslimah?




ni ape ke hal ni? aku rasa die ni bawak imej muslimah, tapi apsal tak tutup leher ni??

p/s : suka fida ni berlakon start drama Cinta Tikar Sejadah lakonan Fida dan Farid Kamil.. lepas tu kan die berlakon drama Syurga Cinta tu kan??? 

6 comments:

Chekgu Azrine said...

skang berlakon drama terbaru kasih alya...tv3 7malam.. sedap citer tu

farah hairuddin said...

tgok fida ni dalam kasih alia tu,die mcm peluk2 iqram dinzly.apakah??

Lee-Yan-Naa said...

tak best tengok dia pakai tudung camni..dari da elok2 pakai tudung sempurna bleh plak pakai camni..hmmm

Yan said...

ske gak ngan fida..
kenal dia start pertandingan ape tah dulu kat tv3.. dia menang.. ms tu dengar dia bercakap.. sebijik cam ct.. pertandingan tupun tak silap anjuran bersama ct jugak kot..

dia minat menyanyi.. tp last2 jadi pelakon..

ni tak taula ape kes nampak leher lak ni..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alamak...kenapa tu??? suka gak dia berlakon...lembut gitu kan..

Bionic women said...

a'ah ler, bukanker dia ni jenis menutup aurat???? ramai artis gitu kan, memula ken men ag, pastu semakin singkat dan singkat..huhu