Baju Raya!


sambungan kisah jalan²-soping sampai lebam di Jalan TAR minggu lepas....


Merah menyala uolls!!!

 simple, kosong jek... tapi...tapi lawa kan??


 tema tahon ni merah menyala!! 

sebenarnya nak beli 2 helai, saya satu, makteh hadif satu.. nak beli patern yang sama jugak.. tapi yang ade selai jek.. tu pon makteh dah rembat... memang banyak jer baju camni, kaler sama tapi corak je lain... saya nak yang simple jek! design manik² camni susah nak carik! nampak gayanya, kena menapak lagi lah kat Jalar TAR nanti.. pegi belah malam lah, lepas bukak pose...


shawl manik ni harga RM8 sehelai... semuanya rembat 6 helai shawl di Jalan TAR. lagi 2 helai beli kat Muaz Textiles.


shirt voir ni RM20 beli kat Sogo.. haku tak pandai ohhh soping kat Sogo nih! Jusco lagi best kot! gerammm jekk bile berkenan baju/suar tapi takde saiz Hadif... adeh... so, rembatan di Sogo hanya shirt hitam ni sajok!



7 comments:

eima said...

smlm kat jusco sales miki 70% tp tak dak size fahim ...huhu

hyazz said...

merah menyala...fuyoooo

.::Lynn::. said...

eima, ok la jusco ada sale 70%..
sogo cuma 50%...

siti, jom coti lagi

ummiaqeef said...

baju raya aku pun manik2 gak 2 pasang..lg 2 pasang corak bunga..hehe

MamaEma said...

cantik baju merah tu..

@e_da said...

berapa harga baju tu? cntik

bukhairiah said...

bj merah tu berapa Rm ek kat jalan TAR ?