Berapa harga Baju Raya Merah tu??



menjawab kepada pertanyaan mereka, meh saya reveal harga baju ni... eceli, banyak kedai jual baju macam ni kat Jalan Tar tu. sebut je nak kaler ape, semua ade.. cuma design manik² tu la lain skit kan? harga dorang letak pon lain-lain... pepandai la korang nego! 

harga baju ni dorang letak dalam RM150-180. tapi saya dapat baju ni dengan harga RM130. dah abis bodek dah tu siap nak blah.. alih² die cakap okey! memang kena buat camtu kan, buat² macam nak pegi kedai lain padahal nak sangaatttt baju tu.. huuhu.. kalau korang pandai, bodek la sampai dapat RM100-120. ni pon dah 3 orang bodek baru die kasi RM130. 

tapi ni baju makteh, baju saya belum beli... adeh.... agak² leh dapat lagi murah tak ek??


berkenan sangat baju design camni kaler biru turqoise! tapi.. tapi.. kena ikut tema lah kan! huhuh... wedding makteh hadif nanti tema die merah-hitam.. so, takyah membazir, pakai je baju merah ni untuk raya dan kenduri makteh hadif. makteh dah sponsor baju tapi cam tak kena tema pulak.. kaler nak ke pink skit.. so, amik la inisiatif beli baju sendiri. huhuhu.. kesian la kat bakal pengantin, takkan nak sponsor lagi kan?


p/s : Jumaat malam ni ingat nak terjah Jalan Tar lah.. cari baju raya coz Isnin tu hubby nak outstesen dah...

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

nak ikut...

@e_da said...

tq.. harga ok sebab cantik kain dan design maniknya.. biasanya mesti 150 ke atas kan..

eima said...

wahhh bleh tahan gak rega .. ingatkan ko nk ckp lagi murah ..huhu

zaidah said...

cantik baju tu..klu 130 tu kira oklah tu...

..nOj.. said...

wahhh cantek nye merah menyala ni. suka suka. simple je kosong kan. tak sabo nk raye

eB ezrin said...

mmg lawa pn... tapi harganyer... hu3... samer harga ngan baju bdk... sedey... tapi kalo baju budak leh bli 2-3 psg... apa slhnyer kan? okeh... eB nak gaks ;p

Myra Jay said...

Harga yg memang mengancam, dah ler kaler pun dah super wowww :)

BTW memang cantik.. :)