Bikin Panas. Panas...



btw, tenkiu nuffy coz kasi BE lagi dan lagi... dapat 3 BE sekali gus!


tapi.. tapi... kenapa BE tu dapat dekat blog Contest aku yang tak berpengunjung itu yer???? peliksss..... nak dapat 1 pelawat dalam sehari pon susah... aku dah lama stop join contest-montest ni.. dah 3 bulan tak join any contest.. tup-tup dapat 3 BE pulak! nampak gaya kutipan untuk BE tu 2 sen je la.. takde orang masuk pon blog tu... huhuhu...


agak-agak kalau aku anta tiket kat nuffy dorang layan tak ek? kang kata tak bersyukur pulak.. dah kasi BE, mau komplen lagi.. huhuhu...

5 comments:

Sidratul Muntaha said...

samalh
dpt kat blog memasak ku tu
nape ntah

eima said...

BE kat blog contest aku pun 3 gak ... tp amaun br RM0.01

eB ezrin said...

eB x dpt pe per pn x tau camner nk komplen :)

♥cikmOt♥ said...

hehehe, samalah ngan kes aku ritu...ko anto tiket balik kampung la weii... :P

|| NaFiRaa || said...

nampaknye kena aktif contest n GA balik laa.. hekhekhek