Dari Jauh ku Mohon Ampun....


.
 my mom... 


sobsobsobs... tak penah lagi dalam idop tak berhari raya PERTAMA dengan mak!! tak pernah! tapi taon ni saya berkorban demi suami  tersayang... dalam perkahwinan kena ada tolak ansur kan? baru rumahtangga aman damai... dah 3 taon suami berkorban ikut saya beraya kat kampung, takkan saya tak boleh berkorban untuk die pulak??? ala, petang raya tu kite balik la kampung. kan?kan?

10 comments:

mamamarissa said...

comelnya mak awak K...selamat hari raya :)

Qaseh said...

menjadi suami isteri haruslah bertolak ansur barulah sentiasa bahagia

♥cikmOt♥ said...

ishh ko ni...raya kat key el best wooo...hehehe...kalu ko nak tiap2 tahun somi ko korban balik kampung ko jek...cari anak yatim piatu cam aku ni ha...


tapi aku jenis tak kisah...tolak ansur gak...gilir2 jugak...hehehe

Aleyn said...

Betul tu...kenalah bergilir..baru adil..tol tak..

akak yg penting malam dan pagi raya tu...tahun ni pagi raya di rumah mak....petang sket baru balik pahang uamh mertua pula....kira tiap tahun la raya pertama kat umah mertua....

seb baik umah mak abah dekat....tiap 2 minggu pun bleh jumpa....seronok...

eh..byk lak akak citer..

Sabar yer...nanti balik raya pi jumpa Mak tau

mama tisya said...

kita 1st raya lps dh jadi suami isteri 1st time raya kt kg hubby..mmg rs sedih tp tu je la sekali raya..lps2 tu mmg mesti raya kgku...hehehehe

selatan79 said...

a'ah,betul2..kenela bertolak ansur...
wah!baguihnyer hubby leh tahan 3tahun berturut2 beraya ngan mertua ek...

Ena said...

cantik la mak dier..

cam anaknya jugak..

hyazz said...

adat berumah tangga..canggitu la yer

MRS. K said...

mamamarissa ~ like mother like doter la.. hahaha

BabyIntan said...

Alahai takmo lah sedih kay, nanti balik jugak kan. Tolak ansur time perayaan mmg kena kalau pasangan kita ore jauh kan.

By the way, suke tgk gambar lama2 cam gini and ur mom sweet je ore nya ;)

Ucapan Aidilfitri dari BabyIntan…
~Salam Lebaran 2011 from BabyIntan~