Hadif in da houz yaww!





.


ari ni bawak hadif ke opis! malas nak anta ke pengasuh - jauh kena pusing. lagi pun bos pon takde... and i nak balik awal.. so, layan je la mamat ni kat opis... die tak kacau pon, just asyik tanya ibu, ni ape? ni ape? poning kepala nak menjawab.. huhuhu.... ape yang penting, biskut oreo n kuih raya kena ready lah untuk die mamam! 




p/s : opis dah sunyi sepi.. uuuwaaa..........


5 comments:

♥cikmOt♥ said...

hadif...meh jumpa makcik meh kalu mau duit raya...hehehe...makcik gitu...tua sangat aku ni...ekeke

deelira@deeliraz said...

cute jew wat muka gitew..hehe

mummysyafie said...

hari ni pun nak balik awal..huhuhuhu...hadif mintak cikit..auntie cuti pose la arini

bonda dadif aka akish said...

abg hadif......

selamat hari raye utk momma hadif..

=0

eB ezrin said...

comel :)
salam aidilfitri juga..:)