Kalau nak makan Siakap Stim TERBAIKKKK, pergilah AWEA Seafood!



kalau korang familiar jalan kat Sungai Merab tu, sure korang perasan restoran seafood atas bukit tu.. AWEA Seafood! ni memang kedai feberet kami since zaman cintan-cintun lagi... tokey restoren ni sekampung dengan my hubby.

foods kat sini memang sedap! lagi sedap dari Ramai Seafood kot! muahahaha,,,

meh nak tayang juadah berbuka kami Ramadhan ke 19.

 siakap skim terbaikkk! sedappp ohhh kuah stim tu... meleleh wa cakap lu! shud try dis one kalau korang makan kat sini yer..


 udang masak pedas


telur dadar + kailan ikan masin




satu jug air tembikai...



time ni abang aku join skali. aku jemput die kat lrt Sungai Besi. abang aku kan cuti sakit 2 bulan, so skang ni die berehat kat kampong. die datang untuk check up kat Ampang Puteri. 

total makan malam tu RM65 rasanya.... ok la kot! berbaloi-baloi coz makanan adalah super-duper-sedap!

10 comments:

Bionic women said...

NNTI kita gi makan2 kat sini ek... hehe.. indu kay sesangat..

MrS. F!zA said...

mahal singgit je dr menu yg izan makan kt cempaka rimba..hihi

hyazz said...

bess kan bile dapat makan yang sedap sedap...mahal sikit pon tak kesah...jgn mahal tpi makan macam sampah

CIK NANA said...

sedapnyaaaaaa ikan stim tu. my fav. slalu mkn kat alissara puchong. ;p

Cho Zila said...

sedap .. akak suka masak stim... kat ner ni yerk....

MRS. K said...

Cho Zila ~ kat sungai merab yang

Ya ALya said...

dah lama tak makan ikan stim.......terliur sudah.....

♥cikmOt♥ said...

kat mana kedai ni...sila bitau..aku tak baca komen ko kat atas...sekian...

@e_da said...

huhu murah gak kan.. jauh la plak

MRS. K said...

♥cikmOt♥ ~ ceh sunguh ko kan? cari la. kat sg merab