Kuih Raya l RM10 jer.. murah giless....



2 hari lepas aku tempah kuih raya dari blogger Puan Zana....tengahari tadi dah mendapat! pantasss ohhh!! jumpe jugak kite Zana kan? selalu baca entry kat belog jek!


 aku order choc chip cookies ni dari Zana... murah uolls... RM10 sahaja... aku beli 7 balang termasuk kawan² opis punye.


 yang ni pon order dari opismate, k.yust... ni cousin die yang buat... mix fruit cookies.

aku rasa, 2 kuih ni je kot yang aku order setakat ni... yang lain² tu tambah kemudian lah. nak dekat raya nanti komfem kuih-muih ni dorang lelong harga murah. hehehe...
 
 okey, sape² yang nak oder choc chips cookies ni boleh kontek Zana terus yek!
 
 
Home made Choc Chip Cookies
 



1 balang = 1/2kg = 70++ pcs home made choc chip cookies.

call  Zana : 013-2350359
 

5 comments:

♥cikmOt♥ said...

ko tak tempah kat aku pung..sob sob...

mama tisya said...

murah bangatttttt

laila sanuri said...

salam...
cuba la review rasanya pulak..kalau sedap nk beli.

Aku Ibu Muda said...

sedap takk?

Pn. Zana said...

thanks kay! terharu buat entry tuk saya. :)