Langsir Raya!



........... taknak kalah jugak tu! nak jugak letak 'raya'. hakhak


ni langsir umah baru merangkap langsir raya lah! lagi 2-3 taon baru bertukar langsir la kot!! aku suke corak gini, takmoh yang plain shining²... nak buat konsep moden kontemporari kekdahnya... wakakakaka....



 ni rupa paras family hall kat kuaters aku ni... besar jugak umah kelas E ni eh... puas hati jugak la dengan tahap kelebaran die.. mihahaha...


nak tengok ke rupa paras langsir aku lepas pasang? nak ker?? 




































































































okey, sesuai tak sesuai untuk konsep moden kontemporari???? hahahahaha....

 untuk day curtain aku amik kaler hitam.. baru match kot dengan langsir aku yang kaler putih tu..kot?



 langsir ni aku beli kat Nilai Square jek.. beli sbelum pindah ari tu.. aku beli yang dah siap.. kalau nak tunggu die jahit lambat coz banyak tempahan kan bulan puasa ni.. so, aku berkenan dengan langsir ni.. terus je grab. dan benda pertama aku buat masuk je umah ni aku terus pasang langsir...



yang ni langsir dalam bilik.. pon baru beli yang siap jugak.. hehehe...


so, cantik tak cantikkkk nih???


14 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cantikk!

♥cikmOt♥ said...

nampak sangat luas la sebab takde balkoni...eh ke ada...lupa...

aku dah lama ngidam nak karpet cam gitu...tapi tunggu masuk umah sendiri ar...skang keadaan tak nngizinkan...jenuh mat aku tu suka sepahkan makanan la , air la atas karpet skang....sakit ati mak ni...

hyazz said...

cantik cantik..tpi...awat tak beli same kaler..itam putih...lawa per

ann said...

cantek2 ^^
mesti meriah raya thn ni yer..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantikkkkk

Annie Han Yeon Rin said...

Cantik.. sesuai bangat...


Langsir raya ek.. awak raya mana taun nie??

MRS. K said...

Annie Han Yeon Rin ~ taiping la kak. haruss

MrS. F!zA said...

rumah ai lg luas..ekekekeke..tp tp..tegak jelah..hahaha

ummiaqeef said...

fewit!! matching ngan karpet.. ;P

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantik!!! tinggal kat putrajaya ke??

finas said...

cantik langsir tu..kena ngan kaler carpet...mau gak karpet mcm tu...

umiliza989 said...

kuarters nie kat presint 5 dekat ngan picc ker?

Ya ALya said...

sungguh cantik sangat......heheheheh

MRS. K said...

umiliza989 ~ yep.. 10 markah. hehe