Menu Sahur ll Ramadhan Day 7-8

 
ni menu sahur pagi tadi - tuna bersalut telur! salut la sangattttt kan? kekekeke...

 ni my hubby punye menu la ni... saya tanya die tuna ni nak makan dengan roti ker? die cakap makan dengan nasik la... saya tanya lagi nak masak macammana? blurrr gitew... dah selalu makan dengan roti je kan...? hubby cakap, pecahkan telur, then gaul dengan tuna. bole??? saya yang menurut perintah je la...


 pecahkan telur-goreng sikit-then masukkan tuna-gaul sekali-letak blackpepper skit- perghhh terangkat jugak makan panas².


 ni sahur pertama di umah baru... dengan keadaan dapur yang masih tunggang-langgang, so masak ape yang mudah dan cepat je la...


 ayam goreng segera!



 saksikanlah rumahku yang cam tongkang pecah nih! tiap² ari tido lambat lol! itu pon tak abis² kemas lagi!




5 comments:

.::Lynn::. said...

kasik sorok dalam satu bilik, xde la nmpk serabut..

Farra Dhelina said...

megemas time mlm je yang..tp mau fengsan ni..hehe... ctk lah dapur baru..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cantik lah kabines dia.. ;)

Ya ALya said...

kemas sikit2 yer....lama2 mesti siap........cantik dapur baru.....

♥ EeiNz ♥ said...

Kes K ni cam kin la last year, kin sebok pindah umah kat snawang time bulan pose dan sarat peknen lagi. hee~ selamat beraya di umah baru ;)