Nak Redeem ape nih? Helppp.......

 

 850 points - hasil dari scoops susu hadif yang saya kumpul. last two weeks dah post ke wyeth. eceli, saya baru jugak tau yang boleh kumpul scoops n redeem produk wyeth ni.. adeh.. ketinggalan betul kan? klu tau dari awal, maybe dah beribu dah points... huhuhu... better late than never kan?

 so, penat² kumpul scoops, nak jugak redeem barang yang best². huhuh.. ni saya kasi list produk yang Wyeth offer untuk ditukar.... cer korang kasi idea ape yang patut saya amik... tengah blur ni taktau nak pilih yang mana

 susu-susu ni tak payah redeem kot kan???


yang ni???


 baucer RM50 Anakku tu pon macam best! points redeem 390. so boleh dapat 2 baucer = RM100. wowww! best jugak nih!


 thermos??? ermmm... ermmmm


Slow cooker tu pon macam best! tapi cane nak guna die ek? sape tau kegunaan slow cooker nih?

so, korang suggest redeem yang mana?????? haku konpius bangattt nih!

btw, thanks peeps..

15 comments:

eima said...

wahhh berbaloi la klu nk redeem ...
cam aku ni sustagen tak byk mende la ..
point aku kumpul since fahim tukar susu ade le setahun 1000point lebih dah tp rasa tak berbaloi nk redeem....

eITA said...

redeemla....tapi barangnye dlm 3 mggu baru sampai...eita aritu redeem susu balik...dpat save sikit...

ummiaqeef said...

kalau aku amik voucher anakku kot, hehe.. slow cooker tu pun ok gak.. tp xtau gune..

eB ezrin said...

sustagen ok... tapi slow cooker x yah la.. eB bli pakai 2-3 kali jerk... pastuh simpan dekat 2 thn dah.. hu2

|| NaFiRaa || said...

voucher anakku cam best jek.. boleh beli barang2 utk anak.. lagi pon point tuh dapat dari susu tepung anak kan.. muahahahaha...

@e_da said...

kalau sy redeem thermos flask atau slow cooker tu kot.. maybe boleh buat sup2 ke dlm tu.. tak tau sgt tp takpe redeem je dulu dah dpt explore cara guna

Aleyn said...

Kalau I jadik u, i redeem slow cooker....tak reti pakai pun kena retikan jugak sbb dah ader kan...

Kat umah ader gak sebijik...tapi lani guna sekali jerk.....

LiErOSe~QiEmi said...

gile!! anmum pun setakat reedem susu ke aku rase..

kay, ko reedem termos flask, pastu bagi kat aku.. senang aku nak g mana2 nk buat susu.. flask yg ada dh kureng... tak tahan panas dh sebab anak aku asik baling

kayyana said...

owh.. s26 gold mmg ada points ek... s26 yg ada gambar upin ipin takde ke? hehe..tp danish minum anmum.. huhuhu

♥ EeiNz ♥ said...

amek slow cooker kay ! ;)

hajarus said...

klu hjr, hjr redeem slow cooker tu cam menarik jerkkk...

hyazz said...

slow cooker la u..bess tu leh wat nasi bubur hari2...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya, kita banyak simpan scoop balqis dulu tapi tak pernah pos pun malas nak kmpul punyer pasal tapi rasa rugi plak la tak hantar, pengasuh yang rajin dok kumpulkan, la ni tak minum s26 punyer...enfa ada kumpul2 sudu ni gak ke ek?

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

lego best...hadif mesti sukerrrr....=)

Bionic women said...

redeem susu semula pun berbaloi jugak.menan lain tu kalau beli pun buleh..hehe